Återförsäljare

Vi söker återförsäljare över hela Sverige!

Hos oss kan uppfödare, butiker och andra företag bli återförsäljare av ett flertal av våra produkter. För att få en överblick över vilka produkter som kan inhandlas till förmånliga återförsäljarpriser behöver du skapa ett återförsäljarkonto hos oss (som skall verifieras och godkännas av oss), därefter är det fritt fram att båda se över priserna och lägga beställning. Du kan blanda produkter från hela vårt utbud med produkter som vi har till återförsäljarpris i en och samma beställning.

Nedan skapar du ditt återförsäljarkonto. Det tar ca en vardag att få kontot verifierat. När du fått ett bekräftelsemail kan du logga in som återförsäljare och se återförsäljarpriserna på de produkter vi erbjuder. Du kommer att kunna se alla våra vanliga produkter också, men de produkter som är tillgängliga för återförsäljare och till återförsäljarpriser ligger under just kategorin ”Återförsäljare”.

Vi uppdaterar vårt utbud kontinuerligt för våra återförsäljare. Signa därför gärna upp för nyhetsbrevet för återförsäljare för att inte missa riktigt bra erbjudande. Anmäl till nyhetsbrevet här.

OBS! Viktigt att notera att alla återförsäljarpriser på hemsidan visas INKLUSIVE moms!

Är du redan inloggad har du istället möjligheten att logga ut från din sida här.