Tjänster

Frivillig kloklippning

Vi kommer att börja med frivillig kloklippning i den fysiska butiken. Med frivillig kloklippning menar vi på hundens villkor. Först måste du boka en introduktionsträff på ca 30 minuter. Då går vi igenom konceptet frivillig hantering, din hund blir introducerad till konceptet samt att du som matte/husse får en goodiebag med infohäfte.

Introduktionsträffen är för att jag ska se vad hunden tycker om tassvård samt informera dig som matte/husse. Detta då många säger att deras hund inte har några problem med kloklippning men jag märker tyvärr att så inte är fallet.

Vid introträffen är det inte säkert att jag klipper några klor alls. Det beror helt på vad din hund vill eller inte vill. Du kommer vid infoträffen även få övningar med dig hem att träna på för att kunna hjälpa din hund vid framtida kloklipp. Jag vill vända på din hunds förväntningar från obehag till trevlig träning. Eller från ett måste till ett “jag vill, ta mig!”.

Jag kommer ha tider från kl 9.30 till 18 på olika utvalda dagar framöver och du bokar genom att skicka SMS till 0702-556735. OBS! Alla måste gå infoträff för att kunna boka vanliga tider efteråt!

Prislista:

  • Introträff 30min 300kr inklusive goodiebag
  • “Problemfria kloklipp” 10-15 min 150kr (måste haft introträff först)
  • Problemklipp 20-30min 300kr (måste haft introträff först)
  • Problemklipp paket 3ggr 800kr 30min (måste haft introträff först)
  • Problemklipp paket 5ggr 1500kr 30min (måste haft introträff först)
  • Klippaket efter introträff problemfri 10ggr 1300kr