Samarbeten

DjurVarDag är medlem i följande organisationer:

Våra samarbetspartners

Smådjursveterinären Färgelanda

Vår butik bor granne med Smådjursveterinären i Färgelanda. Vi är så glada över att ha veterinär Pernelle Björn Prahl vägg i vägg.

Tillsammans med Pernelle har vi möjligheten att diskutera beteendefall och remittera patienter mellan varandra. Vi har också ett samarbete kring Hill´s veterinärfoder som du kan köpa hos oss i butiken.

Behöver du boka veterinärtid eller få kontakt med veterinär kan vi inte med större förtroende och värme rekommendera en bättre veterinär! Du hittar alla kontaktuppgifter här

Djurvetologen och Emma Almquist

Emma Almquist är en erfaren etolog och hundinstruktör som har hjälpt både privatpersoner och företag med kurser och rådgivning sedan 2016. Utöver sin utbildning som etolog har hon även gått en utbildning till mindfulnesslärare och har specialiserat sig på empatitrötthet. Hennes kombinerade expertis och erfarenhet har gjort henne mycket uppskattad som föreläsnings- och kurseldare av både privatpersoner och företag.

Glada Jyckar

Glada Jyckar erbjuder hundkurser, privatträning, föredrag och andra aktiviteter för dig och din hund i Stockholm och online. Glada Jyckars aktiviteter baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund. Genom väl genomtänkta övningar hjälper vi hundarna att lyckas och belönar/förstärker de beteenden vi vill ha. Genom kunskap om hundens beteende och behov samt grundläggande inlärningsteori blir träningen effektiv. Glada Jyckar är H-Märkt genom Sveriges Hundföretagare, som är en branschorganisation för bland annat hundpsykologer och instruktörer som jobbar med belöningsbaserade träningsmetoder.

GoodDog och Tess Erngren

GoodDog hjälper dig att utvecklas tillsammans med din hund. Din förståelse för hunden och dess språk kommer att öka och skapa ett starkare band, öka samarbetet och framför allt: du kommer att upptäcka att ni får ännu mer glädje av varandra! Vår filosofi är hundträning baserad på etologiskt korrekta metoder samtidigt som hundföraren får kunskap som ger en god relation och en välfungerande vardag. Vi lägger stor vikt vid att möta hundens behov, rasegenskaper och inlärningspsykologi, utan att försvåra för hundföraren. Att ha hund ska vara kul! Alla som arbetar för GoodDog är certifierade instruktörer och hundpsykologer med marknadens garanterat mest aktuella kunskaper och metoder. Hos oss är både du och din hund i trygga och positiva händer. Se dig omkring och se om du hittar något som kommer att locka dig och väcka din nyfikenhet. Prova något nytt, uppdatera gamla kunskaper eller få hjälp med precis vad du vill, var du vill.

Hund Helt Enkelt

Hund Helt Enkelt består av Åsa och Ulrika. Vi håller på med hund på heltid: jobbar med hund, tränar hund, lär oss mer om hund, fotograferar hund, tänker hund, andas hund. Det är faktiskt hund till hundra procent i våra liv. Med hjälp av Ulrikas cane corso och Åsas tre kelpies skapar vi kurser och aktiviteter som vi själva velat gå – både online och IRL. Du hittar oss på Hund Helt Enkelt och Mitt Hundflix. Välkommen!

Hund i Fokus och Nina Haaland

Vill du ha professionella uppdateringar inom temat hund? I Hund i Fokus medlemsportal hittar du inspelningar av föreläsningar av ledande nationella och internationella experter inom flertalet stora hundområden. Du hittar även onlinekurser, som Control Unleashed, Kantarellsökning, trickkurs och mycket mer. Allt ingår i priset. Önskar du medlemskap får du 10% rabatt när du använder koden DJURVARDAG. Rabatten gäller även alla andra onlineköp hos Hund i Fokus. Besök Hund i Fokus för att få veta mer!

Mitt liv med hund, Sveriges Lantbruksuniversitet

Vi är glada över att hjälpa till att sprida ordet om forskningsprojektet Mitt liv med hund – en enkätstudie om hur våra livsstilsval påverkar våra hundars beteende och hälsa! Om du är nybliven valpägare och vill vara med i detta spännande projekt, läs gärna mer på hemsidan. Studien syftar till att få en ökad förståelse för hur hundar påverkas av hur vi håller dem, och kan förhoppningsvis bidra till att man som hundägare har möjlighet att göra mer medvetna val för att gynna hundens välbefinnande.

Sveriges Kaninvälfärdsförening

Sveriges Kaninvälfärdsförening är en ideell förening vars syfte är att värna om svenska tamkaniners välfärd och höja kaninens status som sällskapsdjur. Deras dröm är att alla kaniner ska få bo så stort att de kan utföra sina naturliga behov och att de ska få den stimulering de behöver för att må bra. Självklart finns det mycket mer som de också arbetar för i kaninernas levnadsmiljö.

SKVF, liksom vi på DjurVarDag, drömmer om en värld där ingen kanin behöver sitta ensam i en bur, där inga kaniner lämnas vind för våg åt sina öden och där ingen kanin behöver bli sjuk för att dess matte eller husse inte vet hur de ska ta hand om sitt husdjur på bästa sätt. Vi förstår att alla dessa drömmar inte kommer att bli verklighet direkt, men förhoppningsvis kan vi uppfylla våra mål inom en överskådlig framtid.
Här kan du läsa mer eller bli medlem!

 

Du & Djur

Du & Djur drivs av Jannice Kindsjö som är Etolog och djurvårdare. Hon bor utanför Sundsvall och brinner för att lära ut hundspråk, hundens behov och frivillig hantering. 

Jannice håller kurser och föreläsningar i dessa och andra etologi-relaterade ämnen. 

Jannice är kreativ och har skapat flera producter för den som vill lära sig mer om hund och hundspråk. Du & Djurs egenproducerade produkter, finns såklart att hitta i vår webbshop! .