Glada Jyckars kurser och föredrag

glada jyckar

Glada Jyckar är en av våra fantastiska samarbetspartners. Deras aktiviteter (precis som våra) baseras på positiva träningsmetoder med hundens välmående som grund.

Ensamhetsträning och separations-problematik

Vill du lära din hund att vara trygg ensam hemma? Föredraget passar både dig som redan idag har problem med att lämna din hund ensam och dig som vill jobba förebyggande för att undvika problem i framtiden.

Föredrag: Oönskat skällande

Skäller din hund på bilar, cyklar, hundar, barn, grannen eller i andra situationer? Här får du kunskap om olika orsaker till hundars skällande, samt information om metoder och verktyg som du kan använda för att träna hunden att skälla mindre.

Föredrag: Fem nycklar till ett harmoniskt hundliv

Dessa fem nycklar ger dig den grund du behöver för att själv kunna lägga upp din hunds vardag och träning på ett bra sätt. Du får tips på hur du kan jobba förebyggande, men också hur du kan lösa problem och utmaningar i vardagen.

Föredrag: Harmoniska hundmöten

Här får du kunskap och verktyg för att kunna vistas runt och passera andra hundar lugnt och harmoniskt. Föredraget passar både dig som redan idag har problem med hundmöten och dig som vill jobba förebyggande för att undvika problem i framtiden.

Föredrag: Samarbete för en bättre relation

På föredraget "Samarbete för en bättre relation" får du kunskap om hur du kan förbättra samarbetet med din hund och hur du och din hund kan bli ett mer sammansvetsat team.

Minikurs: Lär din hund hålla i saker

På det här föredraget får du lära dig hur du får din hund att hålla i olika saker. Det innehåller två övningar med tips och du får också se Cecilia träna med sin egen hund när han ska lära sig att hålla i nya saker.

vardagsträning, aktivering & abrovinker

Den här kursen riktar sig till dig som vill få massor av verktyg, övningar och tips på träning som är enkel att göra i vardagen och som leder till att din hund blir harmonisk och fungerar bra i vanliga vardagssituationer.

Apportering för aktivering

Är du intresserad av apportering men inte av jakt. Då är det här kursen för dig. På ett lekfullt sätt lär vi hunden att hämta föremål och lämna i handen.