Hunden människan relationen

Köp
  • 249,00 kr
  • 5 Kvar

DEN EFTERLÄNGTADE BOKEN FINNS PÅ NYTT!

Den populära Hunden Människan Relationen i ny omarbetad och utökad upplaga. En bok som varit en storsäljare i över tio år och som fått många lovord.

Hunden Människan Relationen är den första delen i en serie om hunden i vår människodominerade värld. De två följande böckerna Rädsla och separationsproblem hos hundar och Aggression hos hundar ingår också i denna nyutgåva. Tillsammans ger de tre böckerna ett vidgat perspektiv på hur vi lever med hundar och vill utifrån detta göra denna samvaro bättre för båda parter. Tre böcker om hur vi på ett empatiskt sätt skapar en bra samvaro och löser problem som kan dyka upp längs vägen. I boken får vi möta flera hundar och deras människor i autentiska fall som hjälper oss att förstå hur teori och praktik kan knytas samman. Vi stimuleras till att betrakta vår egen relation till hundar genom frågor vi kan ställa till oss själva.

Hunden Människan Relationen är boken som vill bidra till en mer förstående och harmonisk samvaro i den urgamla gemenskapen mellan hundar och människor. Hur vi fortfarande kan leva tätt tillsammans i en snabbt föränderlig och utmanande omvärld.

Övrig info
Författare: Kerstin Malm
Språk: Svenska
Format: Häftad