Emma Lidell

Emma har alltid varit en djurmänniska och är uppvuxen med både hundar, katter och hästar. Hon är hästtjej i hjärta och själ men yrkesmässigt har livet tagit en annan vändning. Emma har en kandidatexamen i statsvetenskap med inriktning Internationella Relationer, en magisterexamen i Information Management samt en yrkesutbildning till Social Media-koordinator. Hon har även studerat både på high school och college (med kurser i statsvetenskap, diplomati och ryska) i USA samt utfört praktik på Svenska ambassaden i Tallinn, Estland.

Utöver detta har Emma även en brinnande passion för det skrivna ordet i allmänhet och skönlitterärt skrivande i synnerhet. Emma har hittills blivit publicerad i sammanlagt fyra olika novellantologier för olika förlag.

Behöver ni hjälp med sociala medier och/eller marknadsföring?
Via DjurVarDag erbjuder nu Emma sina tjänster på abonnemangsbasis (och även till viss del vid önskade punktinsatser) så som innehållsproduktion, hantering av sociala medier, översättning, bildredigering, annonsskapande, nyhetsbrev och dylikt. För mer detaljerad information om och beskrivning av tjänsterna vi erbjuder samt prislista maila: [email protected]