Separation Anxiety in Dogs: Next Generation Treatment Protocols and Practices

Köp
  • 349,00 kr
  • 3 KvarTitel: Separation Anxiety in Dogs: Next Generation Treatment Protocols and Practices

Författare: Malena DeMartini-Price, CTC

Utgivningsår: 2020

ISBN: 9781617812743

Sidantal: 182

Språk: Engelska

Utgivare: Dogwise Publishing


Nya strategier och planer för separationsångest


Det har nu gått sex år sedan utgivningen av Malena DeMartini-Price bästsäljande första bok, "Treating Separation Anxiety in Dogs". Malena har sedan dess varit upptagen med att lära och handleda hundtränare över hela världen till att bli "Certified Separation Anxiety Trainers (CSAT)" - på svenska certifierade separationsångesttränare. Nya strategier har utvecklats för många av de viktigaste elementen för att behandla separationsångest tack vare att ett stort nätverk av tränare tillsammans har arbetat med att samla in data och bedrivit forskning. Nu, i en helt ny bok, delar Malena med sig av dessa strategier för användning av nuvarande teknik, ingen frånvarohantering och förbättrade desensibiliseringstekniker. Alla tränare eller vårdnadshavare som hanterar separationsångest kommer att finna att den här boken är en värdefull resurs.


Vad experter säger om separationsångest hos hundar:


Malenas första bok om separationsangst var en game changer, men hennes senaste bok, nu 6 år senare, är ännu bättre: den är fylld med ny information, nya insikter om de inblandade principerna och stöds av solida data. För att citera den sista meningen i boken, "... separationsångest kan fixas ..." och Malena visar briljant hur!

Ken Ramirez, författare till "The Eye of the Trainer: Animal Training, Transformation, and Trust". Executive VP & Chief Training Officer för Karen Pryor Clicker Training.


Tydliga, medkännande, datadrivna råd om vad som faktiskt fungerar - och vad som inte fungerar. En välkommen och oumbärlig resurs som jag använder ofta med mina egna kunder.

Kathy Sdao, M.A., författare till "Plenty in Life is Free: Reflections on Dogs, Training & Finding Grace". Ägare av Bright Spot Dog Training.


Solid information om behandling av detta utmanande tillstånd, inklusive ett fantastiskt avsnitt om skyddshundar.

Jean Donaldson, författare till The Culture Clash. Grundare och chef för Akademin för hundtränare.


Malena DeMartini-Price, CTC är känd i hundträningsvärlden för sin expertis inom separationsångest. Malena har uteslutande fokuserat på separationsångest sedan 2001 och driver nu ett tränarcertifieringsprogram. Malena bor i norra Kalifornien med sin man och deras hund Tini som är en tillfrisknad separationsångesthund.