PawsPocket XL Lotusboll med kaninskinn, fårskinn och handtag

Köp
  • 359,00 kr
  • 0 KvarObservera att det rosa alternativet för närvarande är blandat med lila.


Det senaste tillskottet till PawsPocket-familjen håller inte bara en godbit utan täcks nu på utsidan med kaninpäls, vilket gör en mycket hög belöning för även de kräsnaste hundarna! Denna speciella Rabbit PawsPocket har kombinerats med ett extra långt handtag för att utnyttja dina hundars naturliga jaktinstinkt! Med detta läggs det också en fårskinnstång ovanför lotusbollen med kaninskinn.


Som du kanske vet är kaninpäls inte det starkaste materialet men driver de flesta hundar till vansinne. Det betyder att de kommer att göra nästan vad som helst för att lägga sina tassar på denna kaninskinnstäckta lotusboll!

Skinnet har sytts på det vanliga materialet PawsPocket brukar använda till sina lotusbollar, vilket betyder att om de plockar bort pälsen har den fortfarande det bestående tyget under!


PawsPocket är en leksak att ha godis i. Utformad för att en godis kan placeras i mitten och användas som en självlönande leksak. Perfekt för att hjälpa till att öka en hundleksaks värde. Perfekt som ett träningshjälpmedel för att hjälpa din hund att ha mer drivkraft och motivation eller till och med att få ner dem på jorden och få hjärnan mer engagerad.


Den består av tre "kronblad" som hålls ihop med kardborre. Den kan göras enklare eller svårare för hunden att öppna, beroende på hur tätt du stänger kronbladen. Detta är ett bra träningshjälpmedel för framåtsändande, externbelöning eller för hundar som annars inte gillar leksaker.


Total längd 116cm

Fårskinnets hudyta kan variera (ca 20 cm x 8 cm)


Mått när lotusbollen är öppnad

18 cm


Mått när lotusbollen är stängd

Höjd 11 cm, Diameter 10 cm


Denna mätning är ett ungefärligt uppskattning från genomsnittet av 3 bollar.

Detta är en handgjord leksak. Skinnet kan variera något i färg i jämförelse med bilderna.

Detta är en träningsleksak och är inte avsedd att lämnas utan uppsikt med din hund.